Altınyayla Belediye başkanının verdiği bilgiye göre Fethiye-Altınyayla yol yapımının son ihalesi mart 2008 de yapılacaktır.ihale yapıldıktan sonra ki süreçte yolumuz tamamlanacaktır.Aynı zamanda Fethiye- Altınyayla yolunun bu yıl hizmete gireceğinin müjdesini verdi. Kısa mesafe olmasına rağmen yolun yapılmamasından dolayı ekonomik kaybımız oldukça çoktur dedi.Fethiye Altınyayla yolu ulaşıma açılarak hizmete girdiğinde, şu an kullanılan Çavdır- Pamukkale bağlantısı yolundan Fethiye- Altınyayla- Pamukkale yolunun mesafesi - 17- km daha kısalacaktır.
Yolculuk 17 km daha kısa sürecektir.
Başkan Serttaş burada hizmet için varız. İlçe teşkilatıyla omuz omuza vererek yılan hikayesine dönen Fethiye- Altınyayla yolunun yapımı ve açılması için çalışıyoruz. İnşallah bu sene yolumuz açılarak bu derdimiz sona erecektir.Yol memleketlerin medeniyet ölçütüdür dedi.
Bizim insanımızın sıkıntısını gidermemiz gerekiyor.Altınyayla ( Dirmil) veya Gölhisar 'dan İzmir - İstanbul'a- Ankara'ya gidecek olan vatandaşlarımız Çavdır ilçemize gitmek zorundadır.
Yazın sıcaklarda kışın ise soğuklarda vatandaşlarımızın sıkıntısı mutlaka oluyor.Görev bilinciyle yolun bitirilmesi aşamasının ihaleye vermekle bu sene yolumuza kavuşacağız.Yolumuzun açılması yeni ekonomik katkılarının olacağını düşünüyorum
Belediye Başkanı Serttaş :Özellikle haberburdur 'a teşekkür etti.Yalnız bir isteğim olacak.
Ziyaretlerinizin daha sık olumasını istiyorum , çalışmalarımızın kamoyuna duyurulmasında katkınız oluyor.
Yolumuzun yapımının tamamlanmasıyla seyahat firmalarımız Dirmil (Altınyayla) güzergahını mutlaka değerlendiriler diye düşünüyorum.Mesafenin kısalmasıda firmalarımız için avantajdır.